data final de la seva assistència.

 Part I. Informació personal

(1) Nom del sol·licitant. El sol·licitant de feina, que presentarà aquesta sol·licitud, s'haurà d'identificar a l'inici d'aquest procés. El seu nom s'espera a la presentació estàndard de "Primer", "Mitjà" i "Últim" quan se sol·liciti.


(2) Data actual.


(3) Adreça. L'adreça residencial del sol·licitant de feina s'ha de distribuir a l'àrea següent. Amb aquesta finalitat s'ofereixen dues línies. És desaconsellable utilitzar un P.O. Adreça de la caixa tret que sigui absolutament necessari. La majoria, si no tots, els empresaris necessitaran l'adreça de casa de cada empleat potencial per donar suport a una comprovació d'antecedents.

Read More

http://byrl.me/W9UoL5Y
http://byrl.me/0bPTpzf
http://byrl.me/VZ1kcBA
http://byrl.me/ODBRQkU
http://byrl.me/F8akbEh
http://byrl.me/JeC7MOh

(4) Adreça de correu electrònic. El sol·licitant de feina hauria de poder proporcionar una adreça de correu electrònic vàlida que es controli activament.


(5) Número de telèfon. Molts possibles empresaris es posaran en contacte amb el sol·licitant per telèfon per a assumptes, preguntes o decisions importants. El telèfon mòbil i/o els números de telèfon de casa del sol·licitant de feina s'han de mostrar amb la seva altra informació de contacte.


(6) Número de la Seguretat Social. Un mitjà generalment acceptat i extremadament fiable per verificar la identitat d'un és el seu número de seguretat social. Per tant, s'ha reservat una àrea específica per mostrar el número de seguretat social del sol·licitant d'ocupació.

Read More

http://byrl.me/fyl8uIn
http://byrl.me/t8Il85F
http://byrl.me/GYsIoZ0
http://byrl.me/sI4qN3h
http://byrl.me/pAhrCmY
http://byrl.me/iTMHC1z


(7) Data disponible. S'ha d'informar de la data natural en què el sol·licitant de feina pot treballar físicament per primera vegada.


(8) Paga desitjada. La taxa de pagament que espera el sol·licitant de feina es pot definir com una quantitat en dòlars pagada per hora o un sou anual establert. La producció d'aquesta informació s'ha de fer com una quantitat en dòlars seguida de la casella de selecció "Hora" o "Salari".


(9) Ocupació desitjada.


(10) Situació laboral sol·licitada. S'ha d'indicar si el sol·licitant busca feina "a temps complet", "a temps parcial" o "temporada". Si el sol·licitant de feina és flexible, es pot seleccionar qualsevol combinació d'aquestes caselles sempre que coincideixi amb la intenció del sol·licitant.

Read More

http://byrl.me/LoSxbXG
http://byrl.me/EDuZCE2
http://byrl.me/4MCge8r
http://byrl.me/uG8QLQX
http://byrl.me/QAHMZEF
http://byrl.me/lQm9mig



Part II – Elegibilitat per a l'ocupació

(11) Elegibilitat legal per treballar. La capacitat de treballar legalment als Estats Units hauria de ser una de les qualitats del sol·licitant de feina. Si és així, s'hauria de marcar o seleccionar la casella "Sí". En cas contrari, si el sol·licitant de feina no pot treballar legalment als Estats Units (és a dir, pot requerir un patrocini), s'hauria de seleccionar la casella "No".


(12) Historial previ amb l'empresari. S'ha de seleccionar la casella "Sí" si el sol·licitant de feina ha treballat per a l'empresari que accepta aquesta sol·licitud. Si no, s'hauria de marcar la casella "No". Tingueu en compte que si el sol·licitant ha treballat per a aquest Ocupador abans d'aquesta data, s'ha d'incloure en aquest apartat una presentació de la primera data natural i l'última data natural del seu període de treball amb aquest Ocupador.


(13) Situació penal. Caldrà establir els antecedents penals del sol·licitant de feina. Si mai ha estat condemnat per un delicte (delicte), s'ha de triar la casella "No". En cas contrari, s'hauria de marcar o seleccionar la casella "Sí" i s'haurà de documentar una discussió sobre la naturalesa de la condemna sobre les circumstàncies que van portar a la condemna i el seu resultat.




Part III – Educació

(14) Batxillerat. Per a aquesta sol·licitud, cal un breu historial de l'historial acadèmic del sol·licitant. Per tant, s'ha de facilitar el nom de l'institut al qual va assistir juntament amb la ciutat i l'estat on es troba.


(15) Dates d'assistència. Es necessiten la primera i l'última data del calendari en què el sol·licitant de feina va assistir a l'institut esmentat.


(16) Estat de finalització. S'ha de marcar el quadre "Sí" si el sol·licitant de feina es va graduar de secundària i s'ha de dispensar el títol que va obtenir. Si el sol·licitant de feina no es va graduar de secundària, s'hauria de marcar la casella "No".

Read More


http://byrl.me/l4eqViZ
http://byrl.me/ygS48Gp
http://byrl.me/25hw1GT
http://byrl.me/pZT8yi7
http://byrl.me/57SsmTL



(17) Col·legi. Si el sol·licitant de feina va assistir a la universitat, el nom complet d'aquesta universitat o universitat s'hauria de mostrar juntament amb la ciutat i l'estat on es pot trobar.


(18) Dates d'assistència. En aquest apartat es necessitaran tant la primera data del període que el sol·licitant va assistir a la universitat com la data final de la seva assistència.


(19) Estat del Grau. Si el sol·licitant de feina és un graduat universitari, s'ha de seleccionar la casella "Sí" i s'ha de seleccionar el títol que va obtenir. En cas contrari, si no ha obtingut cap títol, s'ha de marcar la casella "No".




(20) Altres instal·lacions o cursos educatius. S'ha d'incloure un registre de qualsevol altre tipus d'educació obtingut pel sol·licitant de feina. Per exemple, si el sol·licitant de feina va assistir a una escola de comerç, s'haurien de dispensar el nom de l'escola juntament amb la ciutat, l'estat, les dates d'assistència i la titulació o certificació obtinguda pel sol·licitant de feina.


(21) Data d'inici i data final d'assistència.


(22) Títol o certificat concedit. Per completar aquesta àrea és necessari el certificat que el sol·licitant ha obtingut a l'altre centre educatiu o curs al qual ha assistit.




Part IV – Treball previ

(21) Ocupador 1. La majoria dels empresaris voldran revisar

Comments